جلسه کمیته همکاری های حوزه های علمیه و آموزش و پرورش شهرستان ماه نشان در محل دفتر امام جمعه این شهرستان تشکیل شد
امام جمعه ماه نشان در سخنانی ضمن تبیین اهمیت علم الهی و با اشاره به فرمایش امام علی(ع) که مردم را به دسته عالم ربانی،فراگیر و یادگیرنده در مسیر نجات و رستگاری و توده مردم تقسیم می کند افزود: علم،علمی است که در مسیر ربانیت باشد و آموزش و پرورش به عنوان متولی امور تعلیم و تربیت باید در مسیر دینی و ربانیت حرکت کند و این موضوع هدف کمیته همکاری های آموزش و پرورش و حوزه های علمیه و غزالی ها،ابن سیناها ، شهریاری ها و باکری ها محصول و تربیت یافته این دو نهاد مقدس است.
زاهدی پور به عوامل مهم موفقیت مدارس اشاره کرد و گفت: مدارسی که در مسائل فرهنگی و دینی موفق باشند در مسائل عملی و آموزشی موفق خواهند بود و کسی که به فرهنگ و دین خود پای بند نباشد در مسائل علمی و زندگی موفقیتی نخواهد داشت.
مدیر آموزش و پرورش شهرستان ماه نشان نیز در این جلسه به موضوع تحول بنیادین در آموزش و پرورش اشاره کرد و گفت: در تدوین محتوای کتب درسی نقش حوزه های علمیه بسیار برجسته است و اساس این تحول بر رویکرد و پژوهش محوری است و هدف تربیت دانش آموزان متفکر ،پژوهشگر و آراسته به اخلاق اسلامی است.
نظری نقش و هدف کمیته همکاری ها را تربیت دینی دانش آموزان و گسترش ارزش های ناب دینی عنوان کرد و افزود: آموزش و پرورش و حوزه های علمیه لازمه و ملزوم یکدیگرند و همکاری و مشارکت این دو نمهاد بزرگ دینی و آموزشی نقش و تأثیر بسزایی در تربیت و پرورش آینده سازان دارد.
در پایان این جلسه بر ایجاد فضای ارتباطی طلاب و دانش آموزان، جذب و پوشش تحصیلی حوزه های علمیه، تشکیل کارگاه آشنایی دانش آموزان با فرایند تحصیل در حوزه و مراجع تقلید و اختصاص فضای مناسب به نماز تأکید شد.